Moarte violentă. Un tânăr de 28 de ani a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac în Harghita

Un tânăr de 28 de ani a murit, joi dimineaţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit violent un copac, la ieşirea din localitatea Feliceni, din Harghita. Motorul maşinii a fost găsit la 30 de metri de locul impactului.

231 afișări
Imaginea articolului Moarte violentă. Un tânăr de 28 de ani a murit după ce s-a izbit cu maşina de un copac în Harghita

Potrivit Poliţiei Harghita, accidentul s-a produs la ieşirea din comuna Feliceni spre oraşul Cristuru Secuiesc. Oamenii legii au găsit, la faţa locului o persoană decedată şi un autoturism grav avariat.

Victima fiind identificată ca fiind un bărbat de 28 de ani, din comuna Mugeni.

„Din primele cercetări rezultă că autoturismul implicat s-a izbit violent de un copac, situaţie în care a fost distrus complet, motorul fiind găsit la circa 30 de metri”, potrivit Poliţiei Harghita.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mort,
copac,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici