Ministerul Sănătăţii pledează vinovat în cazul vaccinurilor de la Slobozia: Am deturnat câteva cutii din drumul spre producătorii de pizza

Ministerul Sănătăţii a reacţionat abia joi după cazul de la spitalul din Slobozia, unde vaccintul anti-Covid a fost livrat în cutii de pizza: Pledăm vinovaţi, pentru viteză am deturnat câteva cutii din drumul lor către producătorii de pizza.

1790 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii pledează vinovat în cazul vaccinurilor de la Slobozia: Am deturnat câteva cutii din drumul spre producătorii de pizza

MS pledează vinovat în cazul vaccinurilor de la Slobozia: Am deturnat câteva cutii din drumul spre producătorii de pizza

Ministerul Sănătăţii a explicat joi, pe pagina de Facebook a instituţiei, cum ajunge un vaccin din cele 7 centrele regionale din ţară la oamenii care au nevoie de ele.

„Vaccinurile pleacă din centrele regionale în transporturi mari şi ajung la Direcţiile de Sănătate Publică din fiecare judeţ. Ca să ne asigurăm cu nu irosim niciun vaccin, trebuie să ducem la centrele de vaccinare exact cât este nevoie. Separăm vaccinurile în cutiile mici care sunt puse la rândul lor în camere frigorifice, păstrând temperatura optimă de 2-8°, până la 5 zile”, au scris reprezentanţii ministerului.

Aceştia susţin că aceste cutii sunt noi şi curate. „Şi, da, pledăm vinovaţi: pentru viteză şi concentraţi fiind pe soluţii rapide, sigure şi eficiente, la fel ca şi colegii din alte ţări, am deturnat câteva cutii din drumul lor spre producătorii de pizza. Promitem că vom râde şi noi pe tema asta la finalul campaniei de vaccinare, când vom reveni împreună la normalitate”, se mai arată în postare.

Vaccinul anti-COVID-19 a fost livrat la Spitalul din Slobozia în cutii de pizza, iar coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiţă, declara că nu a ştiut acest aspect, însă, din punctul său de vedere este important să se respecte lanţul de frig.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici