Negoiţă, după discuţia despre buget: Mâine suntem la Minsiterul de Finanţe şi mai discutăm o dată

Robert Negoiţă a declarat, după discuţiile cu Liviu Dragnea şi cu Eugen Teodorovici, că va mai exista o discuţie la Ministerul de Finanţe, subliniind că abordarea a fost greşită la întâlnirea de miercuri, în sensul că primarilor li s-a spus că nu pierd bani faţă de 2018.

351 afișări
Imaginea articolului Negoiţă, după discuţia despre buget: Mâine suntem la Minsiterul de Finanţe şi mai discutăm o dată

Negoiţă, după discuţia despre buget: Abordarea e greşită când ne raportăm la anii anteriori

„Ne-am spus punctele de vedere. Abordarea consider că este greşită atunci când ne raportăm la anii anteriori: faţă de 2018, nu pierdeţi bani. Nu e în regulă deloc atâta vreme cât toate au crescut, salariile au crescut. (...) După ce am spus lucrurile acestea, a spus: Eu nu am atribuţii, haideţi la Ministerul de Finanţe mâine să mai facem o discuţie. În consecinţă, aşteptăm un mesaj. Mâine suntem la Minsiterul de Finanţe şi mai discutăm o dată pentru ce se întâmplă în municipii şi ce se întâmplă în Bucureşti”, a declarat primarul Robert Negoiţă.

Liderul PSD Liviu Dragnea a participat, miercuri seară, la şedinţa Asociaţiei Municipilor din România unde au avut loc discuţii despre bugetul pe 2019. La întâlnire a participat şi Gabriela Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici