Nicuşor Dan: Liderul de sindicat de la STB, membru PSD, Vasile Petrariu, va avea soarta lui Ion Rădoi

Greva orchestrată politic de la STB se suspendă, spune primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, care îi transmite un mesaj liderului de sindicat, membru PSD, Vasile Petrariu: „Va avea soarta lui Ion Rădoi”.

774 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Liderul de sindicat de la STB, membru PSD, Vasile Petrariu, va avea soarta lui Ion Rădoi

Nicuşor Dan: Liderul de sindicat de la STB, membru PSD, Vasile Petrariu, va avea soarta lui Ion Rădoi

„Decizia Tribunalului Bucureşti din această după-amiază e clară: greva orchestrată politic de la STB se suspendă. E o decizie executorie, deci trebuie pusă în aplicare de urgenţă. Lucrul trebuie reluat imediat, iar mijloacele de transport să fie puse în funcţiune ca să deservească bucureştenii. Sper că nimeni – niciun lider de sindicat, niciun sindicalist controlat politic – nu va îndrăzni să sfideze o decizie a instanţei şi să incite în continuare la grevă”, transmite Nicuşor Dan.

El a adăugat că este în continuare deschis dialogului şi aşteaptă să discute cu sindicalişti „care reprezintă interese sindicale, nu interese politice”.

„Până la această oră nu am primit niciun răspuns la această invitaţie de a dialoga. În acelaşi timp, însă, mijloacele de transport STB trebuie să se întoarcă pe trasee, iar transportul public de suprafaţă în Capitală trebuie să revină la normal cât mai repede. Pentru liderul de sindicat membru PSD, Vasile Petrariu, am un mesaj foarte clar: va avea soarta lui Ion Rădoi. Liderii sindicali care reprezintă forţe politice şi nu salariaţi, care îşi folosesc poziţiile sindicale pentru interese personale şi pentru interesele politicienilor care-i manevrează nu pot avea parte de respectul bucureştenilor”, conchide primarul general al Capitalei.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) trebuie să îşi reia activitatea, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici