O ALTĂ FAŢĂ A PROTESTELOR: Fotografia emoţionantă în care un jandarm ţine în faţa scutului un balon în formă de inimă

O fotografie arată un jandarm ce ţine în faţa scutului un balon, în timpul protestelor de joi din Piaţa Universităţii din Capitală.

11377 afișări
Imaginea articolului O ALTĂ FAŢĂ A PROTESTELOR: Fotografia emoţionantă în care un jandarm ţine în faţa scutului un balon în formă de inimă

O altă faţă a protestelor: Fotografia emoţionantă în care un jandarm ţine în faţa scutului un balon în formă de inimă (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Fotografia, realizată în timpul protestelor de joi din Piaţa Universităţii, arată un jandarm care ţine în faţa scutului un balon alb modelat în formă de inimă, primit de la un copil.

Ioana Moldovan, o tânără care deţine un blog de fotografie, a surprins şi momentul în care copilul îi oferă acestuia balonul.

Fotografia a fost postată pe blogul Ioanei Moldovan, apoi pe contul său de Facebook, unde a strâns câteva mii de Like-uri şi Share.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici