O femeie a murit după ce locuinţa sa a luat foc, în centrul Aradului

O femeie în vârstă de 82 de ani a murit, luni, după ce locuinţa sa situată în centrul oraşului Arad a luat foc, victima fiind găsită intoxicată cu fum, iar medicii nu au reuşit să o resusciteze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

147 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit după ce locuinţa sa a luat foc, în centrul Aradului

O femeie a murit după ce locuinţa sa a luat foc, în centrul Aradului (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit în centrul arhitectural al municipiului Arad, într-o casă cu mai multe apartamente.

Vecinii au sesizat fum dens ieşind din locuinţa unei femei în vârstă de 82 de ani, care locuia singură.

La sosirea pompierilor, camera în care femeia dormea era curpinsă de flăcări, victima fiind scoasă în viaţă, dar inconştientă, şi predată unui echipaj SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Georghe Pleşca, medicii au efectuat timp de aproximativ o oră manevre de resuscitare, însă femeia a decedat, cauza morţii fiind intoxicaţia fum.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un radiator electric, în apropierea căruia erau amplasate materiale inflamabile care s-au aprins în timp ce victima dormea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici