O femeie care ameninţa că se aruncă de la etajul 13, convinsă să renunţe după circa şapte ore - FOTO

O femeie care ameninţa că se aruncă de la etajul 13 al unui complex rezidenţial din zona Văcăreşti, din Capitală, a fost convinsă să renunţe la acest gest, după aproximativ şapte ore, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

2983 afișări
Imaginea articolului O femeie care ameninţa că se aruncă de la etajul 13, convinsă să renunţe după circa şapte ore - FOTO

O femeie care ameninţa că se aruncă de la etajul 13, convinsă să renunţe după circa şapte ore (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"În urmă cu puţin timp, negociatorii prezenţi la faţa locului au convins-o pe femei să renunţe la această formă de protest extrem", conform sursei citate.

Urmează să se stabilească dacă ea va avea nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit vecinilor femeii, ea se afla sub tratament prihiatric şi ameninţa că se va arunca în gol în urma neînţelegerilor pe care le-a avut cu partenerul de viaţă.

Un bărbat a anunţat, joi, în jurul orei 8.30 că o femeie ameninţă că se aruncă, de la etajul 15 al unui imobilul dintr-un complex rezidenţial din Sectorul 4 al Capitalei. Pe parcursul celor aproximativ şapte ore, femeia a coborât două etaje, ajungând astfel la nivelul 13 al blocului.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti s-au deplasat în zonă, fiind adusă şi o autoscară de 70 de metri, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat că o echipă de negociatori s-a deplasat la faţa locului şi a discutat cu femeia pentru a o convinge să renunţe la protest.

Emilia Mihai a precizat sesizarea în acest caz a fost făcută joi dimineaţă, de către o persoană, prin numărul de urgenţă 112. Poliţiştii Secţiei 14 au venit la complexul rezidenţial şi au împrejmuit zona.

La faţa locului a venit şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici