O maşină a căzut în Lacul Floreasca. O persoană a fost găsită decedată. Scafandrii caută alte posibile victime - FOTO

O maşină a căzut, miercuri, în lacul Floreasca, la faţa locului intervenind şi scafandrii. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Daniel Vasile a declarat că maşina a suferit deformări mecanice în urma accidentului, în autoturism fiind prinsă cel puţin o persoană între pedalier şi scaun.

3790 afișări
Imaginea articolului O maşină a căzut în Lacul Floreasca. O persoană a fost găsită decedată. Scafandrii caută alte posibile victime - FOTO

O maşină a căzut în Lacul Floreasca. O persoană a fost găsită decedată. Scafandrii caută alte posibile victime (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Echipele de intervenţie au scos cu macaraua maşina scufundată, miercuri, în Lacul Floreasca, în autoturism fiind găsită o persoană decedată, pe scaunul din dreapta, scafandrii căutând în continuare alte posibile victime.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti aflaţi la faţa locului au declarat pentru MEDIAFAX că în maşină a fost găsită o persoană decedată, pe scaunul din dreapta faţă.

Scafandrii caută în continuare în Lacul Floreasca alte eventuale victime.

Vasile Daniel a spus că vizibilitatea redusă a îngreunat desfăşurarea intervenţiei scafandrilor.

Potrivit acestuia, în maşină a rămas blocată cel puţin o persoană, aceasta fiind prinsă între pedalier şi scaun.

Purtătorul de cuvânt al ISU a mai spus că după ce s-a izbit de parapeţii de protecţie de pe Podul Floreasca maşina a suferit deformări mecanice.

Potrivit primelor constatări ale poliţiştilor rutieri, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

La ora transmiterii acestei ştiri, scafandrii sunt în Lacul Floreasca şi ajută la operaţiunea de scoatere a maşinii. O primă încercare de a scoate maşina cu macaraua a eşuat, operaţiunea fiind reluată câteva minute mai târziu.

La ora transmiterii acestei ştiri, scafandrii încearcă să reancoreze maşina.

Incidentul a fost semnalat la numărul de urgenţă 112 la ora 13.29 de un martor ocular.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici