O maşină a fost lovită de un tramvai pe linia 41. Circulaţia tramvaielor a fost blocată

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată temporar, după ce un autoturism a fost lovit de tramvai, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

5603 afișări
Imaginea articolului O maşină a fost lovită de un tramvai pe linia 41. Circulaţia tramvaielor a fost blocată

O maşină a fost lovită de un tramvai pe linia 41. Circulaţia tramvaielor a fost blocată (Imagine: Mihai Dascalescu/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc vineri în jurul prânzului, în zona Militari din Capitală pe linia tramvaiului 41. Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti- Ilfov, o maşină a intrat pe şina de tramvai fiind lovită de mijlocul de transport în comun.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au declarat, pentru MEDIAFAX, că la faţa locului se află un echipaj de intervenţie al regiei, dar şi un echipaj din dotarea ISU care supraveghează situaţia din acea zonă.

"Nu sunt victime, dar am trimis şi noi un echipaj la faţa locului", au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti - Ilfov.

După jumătate de oră, circulaţia pe linia tramvaiului 41 a fost reluată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici