O tânără din Suceava a scăpat de viol sărind de la etajul al doilea al unui bloc

Un sucevean a fost arestat de Judecătoria Suceava pentru 29 de zile fiind acuzat de tentativă de viol, după ce a încercat să violeze o tânără care a reuşit să scape sărind pe geam de la etajul al doilea şi căzând pe o maşină.

38 afișări
Imaginea articolului O tânără din Suceava a scăpat de viol sărind de la etajul al doilea al unui bloc

O tânără din Suceava a scăpat de viol sărind de la etajul al doilea al unui bloc (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Poliţiştii au fost sesizaţi, vineri seară, că o tânără din Suceava, Daniela C. (20 ani), a sărit pe geam de etajul al doilea al unui bloc din cartierul Obcini, din cauză că un bărbat a intenţionat să o violeze.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, vineri seară, în jurul orei 21.30, tânăra a fost invitată într-un apartament de Florin A. (36 ani) care intenţiona să o angajeze, cu pretextul de a semna unele documente.

În apartament, bărbatul a închis uşa şi i-a cerut să se dezbrace, iar din cauză că acesta a devenit agresiv în limbaj, profitând de un moment de neatenţie, tânăra a sărit pe un geam al apartamentului, plonjând pe cupola unui autoturism parcat sub geam.

Daniela C. a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu contuzie gambă stângă prin cădere.

Florin A. a fost reţinut de poliţişti, iar în baza materialului probator acesta a fost prezentat Judecătoriei Suceava cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi emiterea mandatului de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită de instanţă.

Pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, acesta fiind dus în arestul IPJ Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici