O tânără suspectată în cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", arestată preventiv

O tânără de 21 de ani acuzată că în 8 aprilie a înjunghiat mortal un elev de la Liceul "Tudor Vladimirescu" din Capitală, în scara unui bloc din Sectorul 6, a fost arestată preventiv de Tribunalul Bucureşti, aceasta fiind a doua persoană acuzată în cauză.

909 afișări
Imaginea articolului O tânără suspectată în cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", arestată preventiv

O tânără suspectată în cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", arestată preventiv (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Roxana Moisescu, în vârstă de 21 de ani, a fost reţinută marţi de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, care au cerut instanţei arestarea ei preventivă pentru omor calificat.

Tribunalul Bucureşti a admis, miercuri, cererea procurorilor şi a emis pe numele tinerei un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Capitalei.

Tânăra este acuzată că, în 8 aprilie, într-un imobil de pe strada Cernişoara din Sectorul 6, a înjunghiat în coapsa stângă, în apropierea arterei femurale, un băiat în vârstă de 16 ani. Ulterior, acesta fost înjunghiat în zona pieptului şi de Marius Ioniţă, zis "Maka", au precizat procurorii Parchetului Capitalei.

Marius Ioniţă a fost arestat în 11 aprilie de Tribunalul Bucureşti, la solicitarea procurorilor Parchetului Capitalei.

Tânărul înjunghiat de cei doi, elev al Liceului "Tudor Vladimirescu", a fost găsit în 8 aprilie, în scara unui bloc de pe strada Cernişoara, din Sectorul 6 al Capitalei, de o persoană, care a sunat la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici