O turmă de porci mistreţi a ajuns lângă o şcoală din Bacău. Profesorii au cerut ajutorul jandarmilor

O turmă de porci mistreţi a ajuns lângă o şcoală din judeţul Bacău. Profesorii au cerut ajutorul jandarmilor pentru a îndepărta animalele deoarece în şcoală erau numeroşi copii.

275 afișări
Imaginea articolului O turmă de porci mistreţi a ajuns lângă o şcoală din Bacău. Profesorii au cerut ajutorul jandarmilor

O turmă de porci mistreţi a ajuns lângă o şcoală din Bacău. Profesorii au cerut ajutorul jandarmilor

Incidentul a avut loc la Şcoala Generală Frumuşelul din comuna Glăvăneşti. Profesorii care au văzut turma de mistreţi au sunat la 112 pentru a solicita ajutor.

„În această după-amiază, o turmă de porci mistreţi a produs îngrijorare î n rândul profesorilor Şcolii Generale Frumuşelul din comuna Glavaneşti, care au solicitat sprijinul jandarmilor pentru îndepărtarea animalelor, întrucât copiii se aflau în clase. Jandarmii băcăuani au intervenit în timp scurt şi au izolat un perimetru de siguranţă, anunţând cetăţenii din apropiere despre pericolul potenţial reprezentat de prezenţa mistreţilor, după care au folosit semnalele acustice şi luminoase de pe autovehiculele de serviciu pentru îndepărtarea animalelor sălbatice din zona şcolii”, au relatat jandarmii din Bacău.

Autorităţile recomandă ca în cazul în care o persoană se întâlneşte cu animale sălbatice să nu ofere hrană, să nu facă fotografii, să-şi păstreze calmul şi să solicite ajutor prin 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici