OFERTE PAŞTE 2015: Cum vor fi întâmpinaţi turiştii şi ce preţuri au sejururile

Turiştii care îşi petrec sărbătorile de Paşte în ţară au opţiuni diverse, cu preţuri care încep de la 50 de lei pe noapte şi ajung la 1.900 de lei în unităţile de cazare.

1891 afișări
Imaginea articolului OFERTE PAŞTE 2015: Cum vor fi întâmpinaţi turiştii şi ce preţuri au sejururile

OFERTE PAŞTE 2015: Cum vor fi întâmpinaţi turiştii şi ce preţuri au sejururile (Imagine: Marian Hanciarec/Mediafax Foto)

Oferte Paşte 2015 în România:

  • Paştele pe Valea Prahovei

Hotelierii de pe Valea Prahovei vin cu oferte speciale de Paşte, care includ bucate tradiţionale, jacuzzi, saună sau spectacole pentru copii. Preţurile încep de la 50 de lei pe noapte la o vilă din Buşteni şi ajung până la 1.000 de lei pentru trei nopţi la un hotel de patru stele din Sinaia.

La fel ca şi în anii trecuţi, hotelierii de pe Valea Prahovei au pregătit oferte speciale pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Din meniuri nu lipsesc preparatele tradiţionale din carne de miel, ouăle roşii şi cozonacul, însă există şi meniuri speciale pentru turiştii care ţin post, dar şi meniuri alternative pentru cei cărora nu le place carnea de miel. De asemenea, copiii care vor merge cu familiile la munte în această perioadă vor avea parte de ateliere în cadrul cărora vor învăţa că vopsească ouă sau să confecţioneze felicitări de Paşti şi vor primi, în plus, cadouri de la Iepuraş.

  • Paştele la Poiana Braşov şi Predeal

Pachetele turistice de Paşte în Predeal şi Poiana Braşov au preţuri, pentru trei nopţi de cazare, între 250 de lei de persoană la vile şi 1.000 de lei de persoană la un hotel de patru stele. Turiştii vor avea parte de produse tradiţionale, iar unele unităţi au gândit diverse activităţi pentru copii. În staţiunea Predeal, preţurile pentru vacanţa de Paşte de anul acesta sunt comparative cu cele de anul trecut, iar hotelierii au oferte de la 250 de lei de persoană pentru o vacanţă de trei nopţi, la peste 1.000 de lei de persoană pentru aceeaşi perioadă petrecută într-un hotel exclusivist. Din oferte nu lipseşte masa cu produse tradiţionale, iar unii dintre hotelieri pregătesc surprize pentru copii sau lansări de lampioane în noaptea de Înviere.

  • Paşte 2015 la Sibiu

Zeci de unităţi de cazare din judeţul Sibiu au pregătit oferte speciale de Paşte şi le propun turiştilor, la preţuri între 36 şi 280 de lei pe noapte de persoană, drumeţii şi partide de vânătoare, în timp ce cabanierii din Munţii Făgăraş îşi îmbie turiştii cu zăpada despre care spun că nu se va topi

Mărginimea Sibiului este cea mai căutată destinaţie turistică din judeţ şi atrage anual, potrivit statisticilor, mii de turişti din întreaga ţară, dar şi din străinătate. Mărginimea Sibiului este denumirea generică dată unui lanţ de 18 localităţi montane din judeţul Sibiu, unde tradiţiile sunt păstrate, iar frumuseţea peisajului îi îmbie pe turişti la drumeţii.

  • Paşte 2015 în Bucovina

Turiştii care doresc să petreacă Paştele în Bucovina au oferte de sejururi la pensiuni cu preţuri între 950 şi 1.900 de lei de persoană, ca anul trecut, dar pe lângă produse tradiţionale şi petreceri în aer liber, ofertele actuale includ plimbări cu căruţa sau ateliere interactive de încondeiat ouă.

  • Oferte Paşte 2015 pe Litoral

Puţini hotelieri de pe litoral au oferte pentru turiştii care vor să petreacă Paştele la malul mării, litoralul nefiind o destinaţie tradiţională pentru această sărbătoare. Majoritatea unităţilor care au pregătit totuşi pachete sunt în Mamaia, iar ofertele includ excursii la mănăstiri din Dobrogea.

Numai câteva hoteluri, cele mai multe din Mamaia, au pregătit oferte pentru sărbători.

  • Oferte Paşte 2015 în Harghita

Locurile de cazare din Harghita sunt rezervate în proporţie de 60 până la 90 la sută pentru Paştele ortodox, în vreme ce pentru Paştele catolic solicitările nu depăşesc 20 la sută până în prezent, cele mai căutate fiind hotelurile din Băile Tuşnad, unele rezervate complet încă din luna februarie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici