Omul de afaceri din Fălticeni, UCIS de fiică, după o ceartă pe tema volumului dat prea tare. Adolescenta şi-a recunoscut fapta. Ce a decis Tribunalul Suceava în privinţa fetei

Fiica omul de afaceri din Fălticeni, găsit mort, cu răni în zona gâtului, a recunoscut în faţa anchetatorilor că ea este autoarea crimei. Adolescenta a fost internată la psihiatrie şi este cercetată penal pentru săvârşirirea infracţiunii de violenţă în familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8916 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri din Fălticeni, UCIS de fiică, după o ceartă pe tema volumului dat prea tare. Adolescenta şi-a recunoscut fapta. Ce a decis Tribunalul Suceava în privinţa fetei

Omul de afaceri din Fălticeni, UCIS de fiică, după o ceartă pe tema volumului dat prea tare. Adolescenta şi-a recunoscut fapta. Ce a decis Tribunalul Suceava în privinţa fetei

Tânăra de 17 ani, fiica omului de afaceri din Fălticeni care a fost găsit vineri seara în locuinţă cu gâtul tăiat, a recunoscut, în faţa anchetatorilor că ea şi-a ucis părintele, fata fiind cunoscută cu probleme psihice. De altfel, ea a fost dusă audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, cu acordul medicilor psihiatri.

Surse judiciare susţin că fiica omului de afaceri a recunoscut în faţa procurorilor că ea şi-a omorât tatăl după ce acesta a certat-o pentru că asculta muzică la un volum prea ridicat. După crimă, fata a plecat de acasă, fiind găsită de poliţişti în clubul deţinut de tatăl său unde se încuiase pentru a nu perminte nimănui accesul.

După audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au cerut instanţei de judecată luarea unei măsuri de internare provizorie într-un spital de boli psihice a tinerei, solicitarea Parchetului fiind admisă.

Tânăra este cercetată pentru violenţă în familie şi va rămâne internată până la însănătoşire sau până la ameliorarea stării de sănătate care să înlăture starea de pericol.

Tribunalul Suceava a dispus şi efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice a tinerei în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola Iaşi, solicitând medicilor ca în termen de 30 de zile să finalizeze expertiza şi să spună dacă acesta avea discernământ în momentul în care şi-a atacat tatăl.

Tânăra era dependentă total de tată, fiind bolnavă psihic de o perioadă mai lungă de timp. Bărbatul era divorţat, iar fosta soţie, împreună cu ceilalţi doi copii pe care îi aveau împreună, erau plecaţi în străinătate.

Omul de afaceri a fost găsit mort, vineri seara, de fratele său mai mare care s-a îngrijorat că acesta nu îi mai răspunsese de trei zile la telefon şi l-a căutat acasă. A găsit locuinţa răvăşită şi pe bărbat decedat, cu răni grave în jurul gâtului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici