Orban, despre criza Remdesivir: Spitalele transmit necesarul cu o anumită periodicitate

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că în luna octombrie s-au comandat 12.000 de doze de Remdesivir, iar în noiembrie alte 14.000, spitalele fiind cele care transmit necesarul, cu o anumită periodicitate.

209 afișări
Imaginea articolului Orban, despre criza Remdesivir: Spitalele transmit necesarul cu o anumită periodicitate

Orban, despre criza Remdesivir: Spitalele transmit necesarul cu o anumită periodicitate

Orban a declarat, luni, în Parlament, că în octombrie s-au comandat 12.000 de fiole de Remdesivir, iar în noiembrie alte 14.000.

„Acest medicament există. Spitalele care sunt în lupta anti-covid transmit necesarul cu anumită periodicitate, de obicei când se apropie de finalul stocului, către MS, iar MS, există o adresă de mail unde se transmit solicitările. După informaţiile pe care le am, da (sunt la MS dozele necesare de Remdesivir - n.r.)”, a spus Orban.

Premierul a afirmat că există unii preşedinţi de consilii judeţene care spun că nu există Remdesivir, însă ar trebui ca toată lumea să fie atentă cine sunt aceşti preşedinţi de Consilii Judeţene.

„Ar trebui să vă uitaţi cine sunt şi dacă nu cumva au o altă culoare politică decât culoarea noastră. Nu are nicio treabă preşedintele CJ cu Remdesivir sau cu transmiterea medicamentelor pentru tratare”, a mai spus Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
remdesivir,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici