Pacienţii decedaţi în ATI Piatra Neamţ nu vor fi trecuţi ca morţi de COVID – surse

Pacienţii decedaţi în incendiul din Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Piatra Neamţ nu vor fi trecuţi ca morţi de COVID-19, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

359 afișări
Imaginea articolului Pacienţii decedaţi în ATI Piatra Neamţ nu vor fi trecuţi ca morţi de COVID – surse

Pacienţii decedaţi în ATI Piatra Neamţ nu vor fi trecuţi ca morţi de COVID – surse

Surse judiciare au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că cei 10 pacienţi care au murit în secţia ATI Piatra Neamţ, în incendiu, nu vor fi trecuţi ca persoane care au murit infectate cu SARS-CoV-2.

În urma incendiului de la secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Piatra Neamţ au murit 10 pacienţi. Alţi pacienţi au fost transferaţi la Spitalul din Leţcani. Între persoanele rănite sunt patru cadre medicale, între care şi medicul de gardă Cătălin Denciu, care a încercat să îşi salveze pacienţii şi medicul ATI din secţia non-COVID, Pavel Borş, care a stins cu mâinile goale hainele colegului său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pacient,
covid,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici