Patronul producătorului de mezeluri Aldis a murit în urma unui accident nautic

Patronul producătorului de mezeluri Aldis, George Naghi, a decedat, duminică după-amiază, iar soţia sa a fost transportată la un spital din Capitală, după ce ambarcaţiunea cu motor în care se aflau, care se deplasa pe Braţul Borcea, a ieşit de pe luciul apei şi a lovit malul.

6121 afișări
Imaginea articolului Patronul producătorului de mezeluri Aldis a murit în urma unui accident nautic

Patronul producătorului de mezeluri Aldis a murit în urma unui accident nautic (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că şalupa în care se aflau George Naghi şi soţia sa, Alina, condusă de patronul firmei Aldis, se deplasa pe Braţul Borcea, dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu, iar la un moment dat ambarcaţiunea a ieşit de pe luciul apei şi s-a lovit de mal, undeva la intersecţia dintre Braţul Borcea şi Canalul Siderurgic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Călăraşi, inspector Ramona Tudor, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că accidentul a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat Serviciul de Ambulanţă şi Poliţia, echipajul medical acordând ajutor victimelor.

"După impact, George Naghi şi soţia sa au fost aruncaţi pe malul stâng al Braţului Borcea, iar şalupa a revenit în apă. Bărbatul, de 59 de ani, a decedat, medicii de la ambulanţă constatând decesul acestuia, după ce au încercat să-l resusciteze, iar soţia sa a suferit răni şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi", a spus inspector Ramona Tudor.

Ea a precizat că şalupa era de două persoane, fiind proprietatea lui George Naghi.

La ora transmiterii aceste ştiri, poliţiştii au început cercetările la faţa locului, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze privind cauzele accidentului, printre care viteza excesivă sau o suferinţă a lui George Naghi care nu i-a mai permis să controleze ambarcaţiunea.

Soţia patronului Aldis, transportată la un spital din Capitală

Alina Naghi (54 de ani) a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, iar de aici medicii au decis să o transfere la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Potrivit cadrelor medicale din Călăraşi, femeia, în vârstă de 54 de ani, are mai multe fracturi costale, dar este conştientă.

Prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat, a declarat că soţia omului de afaceri a fost preluată de la Spitalul Judeţean din Călăraşi de către o ambulanţă SMURD şi dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, şansele de supravieţuire ale acesteia fiind "destul de ridicate".

Ambulanţa care a transportat-o pe Alina Naghi a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală în jurul orei 19.00.

George Naghi şi soţia sa sunt proprietarii firmei Aldis din Călăraşi, unul dintre cei mai importanţi producători de mezeluri.

Omul de afaceri George Naghi avea o avere estimată la circa 28 de milioane de euro în 2010.

Firma Aldis reprezintă o investiţie de circa 70 de milioane de euro, având o capacitate de aproximativ 150 de tone de produse pe zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici