Pedeapsa primită de bărbatul care a intrat cu maşina prin uşile de la UPU Craiova

Bărbatul care a intrat băut cu maşina prin uşile UPU Craiova, spunând că a încurcat pedalele, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova, la un an de la comiterea faptei, acesta fiind pus să lucreze în folosul comunităţii la Compania de Apă şi la Protecţia Copilului Dolj.

3748 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de bărbatul care a intrat cu maşina prin uşile de la UPU Craiova

Pedeapsa primită de bărbatul care a intrat cu maşina în UPU Craiov

Ioan Lupu, bărbatul care în ianuarie 2019 a condus băut şi a intrat cu maşina prin uşile Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţă Craiova, a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.

Iniţial, Judecătoria Craiova l-a condamnat pe bărbat la 10 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi l-au obligat la muncă în folosul comunităţii la Companiei de Apă Oltenia şi al DGASPC Dolj timp de două luni.

Procurorii au atacat sentinţa şi au cerut „agravarea pedepsei”, iar magistraţii Curţii de Apel Craiova ai decis, definitiv, în 22 ianuarie, ca bărbatul să fie condamnat definitiv la un an şi şase luni de închisoare, dar au păstrat suspendarea sub supraveghere şi celelalte menţiuni la judecătorilor craioveni.

În luna ianuarie 2019, un şofer în vârstă de 39 de ani, din judeţul Caraş Severin, a intrat cu maşina în interiorul Urgenţei Spitalului din Craiova. Mai mulţi pacienţi erau în interiorul Urgenţei, însă nu au fost răniţi. După comiterea faptei, şoferul le-a spus oamenilor legii că a încurcat pedalele. Acesta avea o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici