Percheziţii în Capitală, Ilfov şi Giurgiu pentru prinderea unor suspecţi de înşelăciuni. Prejudiciul este de 260.000 de euro

Poliţiştii derulează, marţi dimineaţă, doisprezece percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, pentru prinderea unor persoane suspectate că au obţinut credite bancare cu documente false, creând un prejudiciu de 260.000 de euro.

694 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală, Ilfov şi Giurgiu pentru prinderea unor suspecţi de înşelăciuni. Prejudiciul este de 260.000 de euro

Percheziţi (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, iar percheziţiile sunt desfăşurate de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 1, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aceasta a precizat că nouă percheziţii au loc în Bucureşti, două în judeţul Giurgiu şi una în Ilfov, urmând să fie puse în executare 13 mandate de aducere.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru înşelăciune, fals şi uz de fals. Aceştia ar fi obţinut credite bancare la filiale din Bucureşti prezentând documente false, în speţă adeverinţe de salariu falsificate.

Prejudiciul estimat până în acest moment este de 260.000 de euro.

Audierile vor avea loc la Secţia 1 Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici