Percheziţii în Chiajna, zece persoane duse la audieri în cazul unei tentative de omor

Poliţiştii au făcut, duminică, şase percheziţii în comuna ilfoveană Chiajna, pentru prinderea unor persoane suspectate în cazul unei tentative de omor petrecute în urmă cu o săptămână, opt dintre acestea fiind duse deja la audieri la Poliţia Capitalei, alte două urmând să fie aduse de la Vatra Dornei.

101 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Chiajna, zece persoane duse la audieri în cazul unei tentative de omor

Percheziţii în Chiajna, zece persoane duse la audieri în cazul unei tentative de omor

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţiştii au pus în executare zece mandate de aducere în cazul unor persoane suspectate că au bătut crunt un bărbat, pe care l-au abandonat apoi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), în noaptea de 13 spre 14 martie.

Comisarul Christian Ciocan a precizat că opt persoane au fost deja duse la audieri la Poliţia Capitalei, alte două urmând să fie aduse de la Vatra Dornei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul bătut şi abandonat la SUUB este Emil Bădescu, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Chiajna.

Poliţiştii bucureşteni au colaborat în acest caz cu Poliţia municipiului Vatra Dornei, împreună cu Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Potrivit unor surse judiciare, printre persoanele audiate în acest caz ar fi şi fiul unui consilier local.

Un bărbat cu multiple traumatisme la nivelul capului şi membrelor a fost lăsat, în noaptea de 13 spre 14 martie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).

Medicii de gardă s-au trezit cu bărbatul în spital, identitatea acestuia nefiind cunoscută iniţială pentru că asupra lui nu au fost găsite acte de identitate.

Purtătorul de cuvânt al SUUB, medicul Bogdan Popescu, declara atunci că bărbatul are traumatism cranio-cerebral sever, traumatisme la nivelul membrelor, fracturi deschise, acesta fiind în stare foarte gravă.

Poliţia a fost solicitată de reprezentanţii spitalului, în acest caz începând investigaţiile pentru identificarea persoanelor care l-au lăsat pe bărbat la spital, dar şi pe agresorii acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, declara, în 14 martie, pentru MEDIAFAX, că din primele informaţii rezultă că bărbatul a fost lăsat la camera de gardă a Spitalului Universitar din Capitală în jurul orei 00.30, fiind adus cu o maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici