Peste 800 de amenzi pentru şoferii de microbuz care transportă persoane, în Bucureşti şi cinci judeţe

Poliţiştii rutieri au reţinut 25 de permise de conducere şi au dat peste 800 de amenzi în urma unei acţiuni care a avut loc, luni şi marţi, în cinci judeţe şi în Bucureşti, şi care a vizat, în special, şoferii microbuzelor ce transportă persoane, informează Poliţia Română.

91 afișări
Imaginea articolului Peste 800 de amenzi pentru şoferii de microbuz care transportă persoane, în Bucureşti şi cinci judeţe

Peste 800 de amenzi pentru şoferii de microbuz care transportă persoane, în Bucureşti şi cinci judeţe (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

"În zilele de 7 şi 8 octombrie a.c., Poliţia Română a coordonat o acţiune de verificare în domeniul transportului public de persoane", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, în urma acţiunii, poliţiştii au constatat nouă infracţiuni, au dat peste 800 de amenzi contravenţionale, au reţinut 25 de permise de conducere şi au retras 50 de certificate de înmatriculare.

La acţiune au participat poliţiştii rutieri şi de investigare a fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei, IPJ Călăraşi, IPJ Giurgiu, IPJ Ilfov, IPJ Ialomiţa şi IPJ Prahova, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române.

În cadrul acţiunii, la care au participat 247 de poliţişti, dintre care 214 poliţişti rutieri şi 33 de poliţişti de investigare a fraudelor, au fost verificate 1.101 de autovehicule care transportau persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici