Poliţia Ilfov a sesizat Parchetul Buftea în cazul poliţiştilor chemaţi la crima din Militari

Poliţia Ilfov a sesizat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea pentru posibile fapte de neglijenţă în serviciu în cazul poliţiştilor chemaţi să intervină în cartierul rezidenţial din Ilfov de către tânăra care ulterior a fost înjunghiată de către tatăl său vitreg, potrivit Poliţiei Ilfov.

1087 afișări
Imaginea articolului Poliţia Ilfov a sesizat Parchetul Buftea în cazul poliţiştilor chemaţi la crima din Militari

Poliţia Ilfov a sesizat Parchetul Buftea în cazul poliţiştilor chemaţi la crima din Militari

Poliţia Ilfov a sesizat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea pentru posibile fapte de neglijenţă în serviciu în cazul poliţiştilor chemaţi să intervină în cartierul rezidenţial din Ilfov de către tânăra care ulterior a fost înjunghiată de către tatăl său vitreg, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Ilfov pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

De altfel, la începutul săptămânii trecute, conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Ilfov dispusese o anchetă internă pentru a se stabili modul în care au intervenit agenţii în cazul tinerei care a fost înjunghiată de tatăl vitreg. Fata apelase 112 înainte de a fi ucisă, o echipa deplasându-se la faţa locului.

Reprezentanţi ai IPJ Ilfov au declarat atunci pentru agenţia MEDIAFAX că inspectorul şef al instituţiei a dispus să fie verificat dacă poliţiştii trimişi la faţa locului, înainte de momentul crimei, au intervenit corespunzător situaţiei.

Fata a fost înjunghiată mortal de tatăl său vitreg în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, în jurul orei 03.00. Înainte de acest moment, tânăra sunase la numărul de urgenţă 112, reclamând violenţe din partea bărbatului. La apartamentul tinerei a fost trimisă o echipă de poliţişti cărora fata le-ar fi spus că a fost ameninţată cu moartea. După declaraţii luate ambelor părţi şi cu promisiunea tatălui vitreg că o va lăsa în pace, agenţii au plecat. După câteva minute bărbatul s-a întors, atacând-o mortal pe fată şi rănindu-l pe iubitul acesteia.

Bărbatul a fost ulterior arestat preventiv de Tribunalul Ilfov, sub acuzaţia de omor şi tentativă de omor. Surse judiciare au declarat că bărbatul şi-a recunoscut fapta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici