Poliţist din Constanţa, accidentat de un şofer care circula cu 100 km/h şi nu a oprit la semnalul său

Un poliţist din Constanţa a fost accidentat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un şofer care circula cu peste 100 de kilometri la oră în oraş şi nu a oprit la semnalul agentului.

111 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Constanţa, accidentat de un şofer care circula cu 100 km/h şi nu a oprit la semnalul său

Poliţist din Constanţa, accidentat de un şofer care circula cu 100 km/h şi nu a oprit la semnalul său (Imagine: Laszlo Mihaly/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere acţionau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Industrială a municipiului Constanţa, iar la un moment dat au depistat cu aparatul radar un şofer care circula cu peste 100 de kilometri la oră.

Un poliţist i-a făcut semn şoferului respectiv să oprească, însă acesta l-a accidentat pe agent, oprind autoturismul după aproximativ 25 de metri.

În urma incidentului, poliţistul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind rănit uşor.

Şoferului respectiv, în vârstă de 20 de ani, i-a fost suspendat permisul de conducere până la finalizarea cercetărilor, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi depăşirea vitezei legale.

Poliţiştii au mai stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici