Poliţişti din Braşov suspectaţi de luare de mită, cercetaţi în libertate

Doi agenţi de la Poliţia Locală Braşov suspectaţi că luau mită de la doi şoferi pentru a-i lăsa să parcheze în zonele cu restricţii vor fi cercetaţi în libertate, însă au interdicţia să părăsească localitatea, dar şi să mai lucreze ca poliţişti locali, până la finalizarea cercetărilor.

191 afișări
Imaginea articolului Poliţişti din Braşov suspectaţi de luare de mită, cercetaţi în libertate

Poliţişti din Braşov suspectaţi de luare de mită, cercetaţi în libertate (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, procurorul Alina Popescu, în urma audierilor procurorii au stabilit ca cei doi poliţişti să fie cercetaţi în libertate, însă cu interdicţia de a părăsi localitatea şi de a mai exercita meseria de poliţist local până la finalizarea cercetărilor.

Cei doi sunt acuzaţi de luare de mită în formă continuată.

Cei doi agenţi de la Poliţia Locală Braşov au fost duşi la audieri la Parchetul Tribunalului Braşov marţi seară, după ce unul dintre ei a fost prins în timp ce lua mită 200 de lei de la doi şoferi care au intrat cu maşinile într-o zonă interzisă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov preciza că unul dintre agenţi a fost prins în flagrant de două ori, în cursul zilei de marţi, în timp ce primea câte o sută de lei de la doi şoferi care au intrat cu maşinile într-o zonă din Livada Poştei, prevăzută cu indicatorul "Interzis".

Poliţistul le-a cerut şi a primit suma totală de 200 de lei de la cei doi şoferi, cu promisiunea că nu le va întocmi acte de contravenţie.

Conform sursei citate, celălalt poliţist nu a fost prins în flagrant luând bani, însă şi acesta este acuzat de luare de mită, alături de colegul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici