Poliţiştii din Capitală au dat, într-o noapte, amenzi de 28.000 de lei pentru nepurtarea măştilor

Poliţiştii din Capitală au aplicat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, amenzi în valoare de 28.000 de lei pentru nepurtatea măştilor de protecţie în spaţii închise, centre comerciale sau la locul de muncă.

376 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Capitală au dat, într-o noapte, amenzi de 28.000 de lei pentru nepurtarea măştilor

Poliţiştii din Capitală au dat, într-o noapte, amenzi de 28.000 de lei pentru nepurtarea măştilor

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, la controlul desfăşurat în noaptea de vineri spre sâmbătă au participat peste 180 de poliţişti ai Capitalei, ai Poliţiei Locale Bucureşti, jandarmi şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Echipele de control au făcut verificări la 75 de firme din Bucureşti, în urma cărora au aplicat 52 de amenzi în valoare de peste 122.000 de lei.

„Printre acestea, valoarea sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie este de peste 28.000 de lei, pentru că în spaţii publice închise, spaţii comerciale şi la locul de muncă nu se purta mască de protecţie”, se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici