Pompierii, chemaţi la o şcoală să ajute un copil rămas cu mâna blocată între elemenţii unui calorifer

Pompierii din Timiş au intervenit, miercuri, la Şcoala Generală nr. 30 din Timişoara, unde au fost chemaţi să ajute un copil de şase ani, care rămăsese cu mâna blocată între elemenţii unui calorifer.

107 afișări
Imaginea articolului Pompierii, chemaţi la o şcoală să ajute un copil rămas cu mâna blocată între elemenţii unui calorifer

Pompierii, chemaţi la o şcoală să ajute un copil rămas cu mâna blocată între elemenţii unui calorifer (Imagine: Shutterstock)

Inspectorul-şef al ISJ Timiş, Aura Danielescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un copil de şase ani, elev în clasa pregătitoare de la Şcoala Generală nr. 30 din Timişoara, a rămas, miercuri, cu mâna blocată într-un calorifer.

La şcoală a fost chemat un echipaj de la pompieri care a intervenit pentru a elibera copilul.

"Un copilaş de clasă pregătitoare care stă cu scăunelul aproape de calorifer s-a tot jucat şi nu mai putea să scoată cotul dintre elemenţii caloriferului. Colegii din şcoală s-au chinuit 15 minute să-l scoată, dar, nedorind să-l rănească pe copil, au apelat la Salvare, care a apelat la pompieri. Au venit pompierii, au mişcat puţin elemenţii şi i-au scos cotul dintre elemenţi”, a declarat Aura Danielescu.

Potrivit sursei citate, copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi nu a fost rănit în urma acestui incident, astfel că a rămas în continuare la cursuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici