Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la groapa de gunoi din Tulcea

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la o groapă de gunoi din municipiul Tulcea, focul manifestându-se pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

131 afișări
Imaginea articolului Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la groapa de gunoi din Tulcea

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la groapa de gunoi din Tulcea

Purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Danciu, a spus că incendiul la groapa de gunoi se manifestă pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

„Detaşamentul de pompieri Tulcea intervine pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o groapă de gunoi din municipiul Tulcea. Se intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un SMURD şi 12 subofiţeri. Arde o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi de gunoi”, a spus Danciu.

Deocamdată nu se ştie cauza izbucnirii incendiului, aceasta urmând să fie stabilită după ce focul va fi stins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici