Ponta, în glumă, către un primar: Staţi să nu înceapă meciul lui Halep până nu terminaţi discursul

Discursul destul de lung al primarului din Bascov la Ministerul Dezvoltării, cu ocazia semnării contractului cu numărul 1.500 finanţat din fonduri europene, a provocat glume din partea asistenţei, premierul spunând că se teme să nu înceapă meciul de tenis al Simonei Halep până când edilul încheie.

79 afișări
Imaginea articolului Ponta, în glumă, către un primar: Staţi să nu înceapă meciul lui Halep până nu terminaţi discursul

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Premierul Victor Ponta a participat la Ministerul Dezvoltării la semnarea contractului cu numărul 1.500 din perioada guvernării sale, contract care se referă la reabilitarea unei şcoli din comuna Bascov, judeţul Argeş, cu fonduri europene. După ce părţile semnatare au îndeplinit formalitatea, vicepremierul Liviu Dragnea şi apoi premierul au rostit câteva cuvinte.

La final, gazda ceremoniei, ministrul Dezvoltării, l-a invitat să ia cuvântul şi pe primarul comunei Bascov. Acesta a vorbit mai mult decât cei doi demnitari la un loc, şi-a prezentat comuna, a afirmat că prin Bascov "se face legătura între estul şi vestul Europei, prin acel pasaj subteran", prin DN7 şi DN7C, şi a adresat numeroşi termeni laudativi la adresa directorului general al Agenţiei de Dezvoltare 3 Sud-Muntenia şi a vicepremierului Liviu Dragnea, în zâmbetele asistenţei.

Jurnaliştii prezenţi i-au cerut în glumă primarului să spună câteva cuvinte şi la adresa premierului, astfel încât acesta să nu se simtă nedreptăţit, moment în care Victor Ponta a intervenit.

"Nu, nu mă consider. Eu îi mulţumesc primarului. Domnul primar, staţi un pic ca să nu înceapă meciul Simonei Halep, aia îmi era teamă, până nu terminaţi dumneavoastră discursul", a glumit Ponta.

Primarul a fost de neoprit şi a rostit câteva cuvinte de bine şi despre premier, spre amuzamentul asistenţei.

După discursul primarului, Victor Ponta a mai acceptat câteva întrebări de la jurnalişti, iar la final s-a interesat la ce oră începe meciul Simonei Halep şi cei prezenţi i-au spus că nu a început.

"N-a început! Hai să vedem meciul"', a îndemnat Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici