Prahova: Un turist austriac a murit pe un traseu din Masivul Bucegi

Un turist din Austria a murit, sâmbătă, în timp ce urca pe traseul "Jepii Mici”, din Masivul Bucegi, primele date arătând că bărbatul, care era cunoscut cu afecţiuni cardiace, a făcut cel mai probabil un infarct şi nu a putut fi resuscitat.

295 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un turist austriac a murit pe un traseu din Masivul Bucegi

Prahova: Un turist austriac a murit pe un traseu din Masivul Bucegi (Imagine: Tiu Marin/Arhiva Mediafax Foto)

Salvamontiştii din staţiunea Buşteni, de pe Valea Prahovei, intervin, sâmbătă, pentru recuperarea trupului neînsufleţit al unui turist austriac, care a decedat în timp ce se afla pe traseul "Jepii Mici” din Masivul Bucegi, a declarat şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

Potrivit acestuia, turistului străin, cunoscut cu afecţiuni cardiace, i s-a făcut rău în timp ce se afla pe munte împreună cu încă o persoană, el suferind, cel mai probabil, un infarct.

Însoţitorul său a sunat la Serviciul unic de urgenţă 112, turistului i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

La ora transmiterii acestei ştiri, trupul neînsufleţit al bărbatului este coborât de pe munte de către echipajele Salvamont.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici