Primul cadru medical brăilean răpus de Covid-19: Femeia în vârstă de 62 de ani era medic de familie

  • Un medic de familie este primul cadru medical din Brăila răpus de Covid 19.
  • Este vorba despre o femeie de 62 de ani care avea şi alte probleme medicale.
  • Medicul a murit noaptea trecută la un spital din Bucureşti.
589 afișări
Imaginea articolului Primul cadru medical brăilean răpus de Covid-19: Femeia în vârstă de 62 de ani era medic de familie

Mediafax FOTO

Medicul de familie Aurelia Galiti a decedat în noaptea de joi spre vineri, la Institutul de Penumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti. Galiti s-a infectat cu virusul Sars-Cov 2 şi a fost internată timp de o săptămână la Spitalul Judeţean din Brăila. Joi, starea de sănătate i s-a agravat, iar colegii săi au decis să o transfere cu un elicopter SMURD la Bucureşti. Femeia suferea de diabet şi a murit în spitalul bucureştean.

„Ea a fost internată la spitalul din Brăila. Ieri (n.r. Joi, 20 august) starea de sănătate s-a agravat şi a fost transferată la Bucureşti. Din păcate, acolo a decedat”, i-a explicat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Medicul de familie Galiti este primul cadru medical din Brăila răpus de Covid 19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici