Principalul suspect în cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", arestat preventiv

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 29 de zile a principalului suspect în cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", al cărui cadavru a fost găsit în scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei.

162 afișări
Imaginea articolului Principalul suspect în cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", arestat preventiv

Principalul suspect în cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", arestat preventiv (Imagine: Shutterstock)

Instanţa Tribunalului Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Marius Ioniţă, în vârstă de 19 ani, acuzat că l-ar fi ucis pe elevul de la Liceul "Tudor Vladimirescu".

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Anchetatorii au cerut instanţei Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Marius Ioniţă după ce l-au audiat la Poliţia Capitalei, stabilind că este principalul suspect de uciderea elevului de 16 ani, de la Liceul "Tudor Vladimirescu".

Adolescentul a fost găsit mort luni, în jurul orei 16.00, în scara unui bloc de pe strada Cernişoara, de o persoană, care a sunat la 112.

Poliţiştii au constatat, după ce au întors cadavrul, că acesta are la spate două răni provocate, cel mai probabil, prin înjunghiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici