Video Principesa Margareta: Ne vom consulta cu medicii să vedem dacă Regele Mihai poate veni la funeralii - VIDEO

Familia Regală va consulta, luni, medicii, pentru a vedea dacă Regele Mihai poate participa la funeraliile Reginei Ana, declară Principesa Margareta.

2421 afișări

Vezi mai jos GALERIE FOTO

Întrebată, duminică, la Săvârşin, unde a avut loc prima slujbă de comemorare, în ţară, a Reginei Ana, în prezenţa Principesei Moştenitoare Margareta şi a Principelui Radu, dacă Regele Mihai va veni la funeraliile Reginei Ana, Principesa Margareta a răspuns că întîi trebuie consultaţi medicii.

"Trebuie să ne consultăm, luni, cu medicii, cu Regele Mihai, cu sora mea.Vom face un anunţ, cred, mâine (luni - n.r.) după masă", a spus Principesa Margareta.

Duminică, Principesa Margareta şi a Principele Radu au asistat, la Biserica Ortodoxă din comuna Săvârşin, la o slujbă de comemorare a Reginei Ana, alături de câteva zeci de persoane, unele venite de la zeci de kilometri depărtare.

Înmormântarea Reginei Ana va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, la Curtea de Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici