Video Prinţul Charles de Wales s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel

Prinţul Charles de Wales a fost primit joi la Patriarhia Română de Patriarhul Daniel, după ce a avut o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu.

987 afișări

Prinţul Charles a fost întâmpinat de Înalt Preasfinţitul Mitropolit Tifon, Arhiepiscopul Târgoviştei. La ora transmiterii acestei ştiri, moştenitorul coroanei britanice discută cu Patriarhul Daniel.

Anterior, Prinţul Charles s-a întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria.

Înainte de a ajunge la Palatul Victoria, Prinţul Charles a vizitat Muzeul Satului. Acolo, moştenitorul coroanei britanice a dansat în horă alături de mai multe persoane îmbrăcate în haine populare româneşti şi a luat parte la o demonstraţie de încondeiat ouă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici