Program prelungit la eliberarea cărţilor de identitate, în Sectorul 2, în ziua alegerilor pentru PE

Birourile Direcţiei de Evidenţa Persoanei din Sectorul 2 vor avea sâmbătă şi duminică program prelungit, pentru ca alegătorii care au cărţi de identitate expirate să le poată schimba, în ziua alegerilor europarlamentare programul fiind până la ora 21.00.

1100 afișări
Imaginea articolului Program prelungit la eliberarea cărţilor de identitate, în Sectorul 2, în ziua alegerilor pentru PE

Program prelungit la eliberarea cărţilor de identitate, în Sectorul 2, în ziua alegerilor pentru PE (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Persoanele care au cărţi de identitate expirate, deteriorate sau şi-au pierdut aceste acte pot merge să solicite un nou document la birourile Direcţiei Publice de Evidenţa Persoanei şi Stare Civilă din cadrul Primăriei Sectorului 2, care vor avea program sâmbătă între orele 08.00 şi 16.00, iar duminică, în ziua alegerilor europarlamentare, între orele 08.00 şi 21.00.

Solicitanţii vor primi noile cărţi de identitate în ziua în care depun cererea, a precizat Primăria Sectorului 2, într-un comunicat de presă.

Persoanele care trebuie să-şi schimbe cărţile de identitate trebuie să meargă, în funcţie de adresa de domiciliu, la una dintre cele patru secţii de poliţie în care sunt serviciile specializate ale Primăriei Sectorului 2, respectiv: Secţia 6 Poliţie - situată pe strada Paul Greceanu numărul 36, Secţia 7 - strada Teiul Doamnei numărul 3, Secţia 8 Poliţie - Şoseaua Mihai Bravu numărul 137 şi Secţia 9 Poliţie - Şoseaua Pantelimon numărul 290.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici