RADET: Furnizarea energiei termice pentru încălzire, oprită ca urmare a temperaturilor ridicate

RADET Bucureşti anunţă, luni, într-un comunicat de presă, încheierea sezonului de încălzire 2014-2015, având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultima perioadă.

539 afișări
Imaginea articolului RADET: Furnizarea energiei termice pentru încălzire, oprită ca urmare a temperaturilor ridicate

RADET: Furnizarea energiei termice pentru încălzire, oprită ca urmare a temperaturilor ridicate (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Astfel, începând de luni, se va întrerupe permanent furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al Municipiului Bucureşti.

"Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului numărul 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că 'oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 °C, între orele 18.00 – 6.00' ", conform comunicatului de presă

De la această măsură fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, grădiniţe, sere – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora, precizează reprezentanţii RADET.

Bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon cu apelare gratuită din orice reţea: Tel Verde - 0800.820.002, pentru a solicita instituţii informaţii suplimentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici