Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit în Constanţa. Creatorul de modă a fost găsit de un localnic/ Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă | VIDEO

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

25508 afișări
Imaginea articolului Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit în Constanţa. Creatorul de modă a fost găsit de un localnic/ Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă | VIDEO

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit în Constanţa. Creatorul de modă a fost găsit de un localnic/ Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă | VIDEO

Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă în momentul accidentului. A fost deschis dosar penal

 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Surse din anchetă au arătat că designerul nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări in rem pentru ucidere din culpă după ce creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în accident rutier.

Surse din anchetă au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

De altfel, din cauza impactului şi a faptului că nu purta centura de siguranţă, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului.

Designerul a murit pe loc.

Răzvan Ciobanu era singur în maşină şi a fost găsit de un localnic 

 

Acesta era singur în maşină în momentul impactului, iar trupul său a fost găsit de un localnic, în jurul orei 7, luni dimineaţa.

Primele cercetări arată că maşina condusă de Răzvan Ciobanu a mers pe un drum de pământ aproximativ un kilometru, din drumul judeţean, înainte să se oprească.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci”, au spus reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac verificări pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

Trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă maşina pe care o conducea, fiind proiectat, din cauza vitezei, în afara autoturismului. Acesta a fost găsit de un localnic, luni dimineaţa, în jurul orei 7.

Reprezentanţii Ambulanţei Constanţa au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit lângă maşină, de localnicul care a dat alarma la 112.

Poliţiştii din Constanţa au primit un apel la 112 în jurul orei 7.15, de la un localnic, care trecea prin zonă şi care a spus că un bărbat este mort lângă o maşină cu care s-ar fi produs un accident. Practic, din cauza vitezei cu care rula, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, din cauza impactului. Cel mai probabil Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă.

„Cu exactitate se va şti ora decesului după autopsie. La această oră nu ştim la ce oră s-a produs accidentul”, a spus Andreea Muntean, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa.

Primele cercetări arată că maşina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul judeţean, înainte să se oprească.

Trupul creatorului de modă va fi dus la Medicină Legală pentru stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Acesta era singur în maşină când s-a produs accidentul.

Imagini video de amator

Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost un personaj controversat, fiind celebru atât pentru colecţiile sale, cât şi pentru viaţa personală.

A debutat în modă la vârsta de 19 ani, iar, în 2007, participa alături de creatoarea de modă Irina Schrotter la expoziţia internaţională de design vestimentar The Train de la New York, SUA. Însă, în 2010, a intrat în faliment, iar apoi, o perioadă, a absentat din viaţa publică, fiind plecat din ţară. În străinătate a colaborat cu mai multe branduri de modă, precum Armand Basi, Westwood şi Zara.

Tot în 2010, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri, el fiind monitorizat de poliţişti sub acoperire care urmăreau o reţea de traficanţi de droguri în cluburile din Capitală şi în hoteluri de lux.

În ultimii ani, Răzvan Ciobanu a fost unul dintre juraţii concursului "Bravo, ai stil!" difuzat de Kanal D.

Anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost audiat de DIICOT Ploieşti, fiind suspectat că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu. Dosarul viza mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc în zone bune ale Capitalei.

Răzvan Ciobanu şi-a făcut publică orientarea homosexuală, dar a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici