Ro-Vaccinare, reacţie după ce Barna l-a acuzat pe Cîţu că face balet politic: România, pe locul 4 în UE la vaccinarea cu ambele doze

  • România este pe locul 4 la persoanele vacccinate cu ambele doze şi pe locul 7 la totalul dozelor administrate.
  • Vicepremierul Dan Barna i-a reproşat prim-ministrului Florin Cîţu eşecul campaniei de vaccinare.
  • Premierul coordonează direct campania de vaccinare împotriva COVID-19.
1146 afișări
Imaginea articolului Ro-Vaccinare, reacţie după ce Barna l-a acuzat pe Cîţu că face balet politic: România, pe locul 4 în UE la vaccinarea cu ambele doze

Reacţie Ro-Vaccinare, după ce Barna a spus că premierul Cîţu face balet politic

România este în topul ţărilor UE la campania de vaccinare, fiind pe locul 4 la persoanele vacccinate cu ambele doze şi pe locul 7 la totalul dozelor administrate, transmit autorităţile, ca reacţie la acuzaţiile aduse de Dan Barna.

„România - în topul ţărilor UE la campania de vaccinare! Locul 4 - persoane vaccinate cu ambele doze (1.466.149). Locul 7 - total doze administrate (3.838.804). Peste 100 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în ţările membre UE, conform celor mai recente date publicate de ourworldindata.org, media din ultimele 7 zile fiind de 2,3 milioane de doze/zi”, transmite Ro-Vaccinare.

Reacţia vine după ce vicepremierul Dan Barna i-a reproşat prim-ministrului Florin Cîţu eşecul campaniei de vaccinare, spunând că locul 25 din 27 la nivelul Europei „nu arată nici performanţă, nici înţelepciune strategică”.

Premierul coordonează direct campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Dan Barna spune că Florin Cîţu i-a reproşat lui Vlad Voiculescu „lucruri pe care nu le-a avut în control”, între ele eşecul campaniei de vaccinare.

Barna spune, însă, că aceasta era responsabilitatea lui Cîţu, care „face balet politic”.

Florin Cîţu l-a demis miercuri pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu. După această decizie, Alianţa USR-PLUS a anunţat  că i-a retras sprijinul politic premierului pentru rămânerea în funcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici