Record de vizualizări pe Youtube, la un filmuleţ al Poliţiei: Ce a stârnit interesul a aproape 100.000 de români

Un filmuleţ în care se vede cum un motociclist este trântit violent în trafic de un şofer care a deschis pe neaşteptate uşa maşinii fără să observe că este depăşit deţine recordul de vizualizări pe canalul Poliţiei Române de pe platforma Youtube.

8464 afișări
Imaginea articolului Record de vizualizări pe Youtube, la un filmuleţ al Poliţiei: Ce a stârnit interesul a aproape 100.000 de români

Record de vizualizări la un filmuleţ al Poliţiei: Cum e trântit un motociclist de portiera unei maşini

Imaginile au fost filmate cu o cameră de supraveghere a traficului. În descrierea ce însoţeşte filmuleţul nu se precizează unde şi când anume a fost înregistrat evenimentul.

Filmul de 30 de secunde a fost postat în data de 3 septembrie şi a adunat deja peste 91.000 de vizuallizări. În descrierea care însoţeşte imaginile, poliţiştii au scris: "Nerespectarea regulilor de circulaţie, conduce la accidente. Din fericire de această dată nu au existat urmări. ATENŢIE!!!" (sic!).

În imagini se vede un motociclist care depăşeşte pe linie continuă o coloană de maşini care circulă cu viteză foarte mică şi care se pregătesc să oprească. În timp ce trece pe lângă o maşină, motociclistul este trântit violent la pământ de un şofer care deschide brusc portiera maşinii sale. Aruncat în faţa maşinilor care circulă din celălalt sens, motociclistul este totuşi evitat şi reuşeşte să scape fără a fi atins. După ce este trântit, acesta se ridică, face câţiva paşi după care se îndreaptă din nou către motocicletă pentru a o ridica şi a elibera celălalt sens de drum, pe care maşinile deja circulă cu greutate, ocolind vehiculul trântit la pământ.

Şoferul care l-a doborât pe motociclist coboară din maşină imediat după incident, însă între cei doi nu există vreo altercaţie, cel puţin până la momentul la care filmarea postată se încheie.

Filmuleţul a fost comentat de aproape 150 de utilizatori, mulţi dintre ei postând în engleză.

"Interesul mare de care se bucură canalul TV al Poliţei Române rezultă şi din numărul de 4.878 «Channel Views» şi 147 «Subscribers», în aceeaşi perioadă de timp. Totodată, postările pe această zonă au înregistrat un număr de 123.931 de vizualizări", afirmă reprezentanţii poliţiei, într-un comunicat de presă de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici