REFERENDUM 2012 - Mazăre a venit la o secţie însoţit de tinere în costume de baie: Hai, fetele, alinierea la vot - FOTO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a adus, duminică la prânz, la o secţie de votare din centrul staţiunii Mamaia, zeci de tinere îmbrăcate în costume de baie identice, în alb şi negru, spunându-le acestora: "Hai, fetele, alinierea şi la vot!", adăugând că după vot le dă "liber la plajă".

17201 afișări
Imaginea articolului REFERENDUM 2012 - Mazăre a venit la o secţie însoţit de tinere în costume de baie: Hai, fetele, alinierea la vot - FOTO

REFERENDUM 2012 - Mazăre a venit la o secţie însoţit de tinere în costume de baie: Hai, fetele, alinierea la vot (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Datoria mea este să am grijă de turişti şi de turiste, fie că e vorba de distracţie, fie că vorbim de vot, ca atare sunt la datorie", a declarat Mazăre.

Acesta a anunţat că el va merge să voteze "mai pe seară", pentru că pentru el votul pentru demiterea lui Traian Băsescu este "o plăcere, iar plăcerile, după serviciu".

"Am grijă de turiste să meargă să voteze, iar mai pe seară merg să votez şi eu pentru că de data aceasta votul pentru mine este o plăcere şi plăcerile, după serviciu, după datorie. Cum să nu fie o plăcere să votez un referendum de demitere a lui Băsescu?", a spus Mazăre.

El a adăugat că, după ce vor vota, tinerele se vor duce la plajă.

Mazăre, care era imbrăcat în binecunoscutul său costum de revoluţionar, de culoare kaki, şi cu o beretă roşie pe cap, a spus că se poate vota şi cu "buletinul la bikini", cele aproximativ 25 de fete îmbrăcate în costume de baie fiind fotomodele din întreaga ţară. Ele urmează să participe la prezentări de modă pe litoral săptămâna viitoare.

La secţia nr. 204 din centrul staţiunii Mamaia până la ora 12.00 votaseră aproximativ 250 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici