Şapte percheziţii în Neamţ şi Gorj la persoane care au falsificat acte pentru dosare de pensionare

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac, marţi dimineaţă, şapte percheziţii domiciliare în judeţele Neamţ şi Gorj la persoane bănuite că au falsificat acte pentru unele dosare de pensionare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

653 afișări
Imaginea articolului Şapte percheziţii în Neamţ şi Gorj la persoane care au falsificat acte pentru dosare de pensionare

Şapte percheziţii în Neamţ şi Gorj la persoane care au falsificat acte pentru dosare de pensionare

Potrivit DGA, ofiţerii fac percheziţiile domiciliare în judeţele Neamţ şi Gorj într-o cauză penală ce vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Comisarul şef Sarmizia Fetcu, purtătorul de cuvânt al DGA, a declarat pentru MEDIAFAX că percheziţiile au loc la domiciliile unor persoane suspectate că au falsificat documente pentru întocmirea unor dosare de pensionare.

Potrivit sursei citate, dosarele de pensionare au fost înregistrate în judeţul Neamţ.

Acţiunea beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Totodată, la documentarea cauzei şi-au adus aportul ofiţerii Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici