Şase suporteri ai FC Steaua, printre cele 12 persoane reţinute la miting

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că şase suporteri ai echipei Steaua Bucureşti se află printre cele 12 persoane reţinute la mitingul care a avut loc în Capitală.

95 afișări
Imaginea articolului Şase suporteri ai FC Steaua, printre cele 12 persoane reţinute la miting

Şase suporteri ai FC Steaua, printre cele 12 persoane reţinute la miting (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"În urma mitingului de astăzi au fost reţinute 12 persoane de către Jandarmerie, care au fost conduse la secţia de Poliţie şi vor primi o amendă pentru instigare cuprinsă între 500 şi 5.000 de lei fiecare. Printre cei mai vehemenţi instigatori au fost identificate şase persoane, membri ai galeriei de la Peluza Sud a formaţiei Steaua. Ei au fost recunoscuţi de monitorii de securitate de la galeriile de fotbal, practic jandarmi care se ocupă de fiecare galerie de fotbal în parte şi care i-au recunoscut ulterior reţinerii", a spus Militaru.

Peste 30.000 de sindicalişti au protestat, miercuri, în faţa Palatului Parlamentului, unde s-a dezbătut moţiunea de cenzură.

La acţiunile de protest au fost mobilizaţi 2.400 de jandarmi, din care 200 de la Gruparea Mobilă de la Ploieşti.

De asemenea, 500 de poliţişti rutieri au ieşit în stradă, pentru fluidizarea traficului, iar 2.000 de poliţişti de la ordine publică au fost mobilizaţi în tot oraşul, inclusiv pe traseul de marş, pentru a asigura liniştea publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici