Scandal sexual la Liceul de Arte din Focşani | Directoarea ar fi apărut în poze indecente alături de un elev cu care ar fi avut o relaţie

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a început o anchetă după ce pe Facebook au apărut poze indecente cu directoarea Liceului de Arte ”Gheorghe Tattarescu” din Focşani şi un elev. Luni, femeia a demisionat din funcţia de conducere.

12676 afișări
Imaginea articolului Scandal sexual la Liceul de Arte din Focşani | Directoarea ar fi apărut în poze indecente alături de un elev cu care ar fi avut o relaţie

Scandal sexual la Liceul de Arte din Focşani | Directoarea instituţiei ar fi apărut în poze indecente alături de un elev cu care ar fi avut o relaţie

Scandalul a izbucnit în weekend, când în presa locală şi pe Facebook au apărut mai multe fotografii indecente, personajele surprinse în capturi fiind directoarea Liceului de Artă şi un elev din clasa a XII-a.

Surse din rândul profesorilor spun că în acest caz este vorba despre o răzbunare a fostului soţ al femeii, care ar fi realizat capturile şi ulterior le-ar fi răspândit pe Internet.

Pentru a verifica toate informaţiile, la Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost înfiinţată o comisie de anchetă.

”Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea s-a autosesizat în legătură cu informaţiile apărute în presa locală online, referitoare la doamna profesor Tăicuţu Diana, director la Liceul de Artă <Gheorghe Tattarescu> Focşani. În data de 14.05.2018 va fi constituită la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea o comisie care va demara procedura de cercetare privind cele semnalate în articolul de presă. În funcţie de concluziile acestei acţiuni, de gradul în care faptele se confirmă şi de gravitatea acestora, Inspectorul Şcolar Judeţean Vrancea va decide în consecinţă|, se arată într-un comunicat transmis de ISJ Vrancea.

Anchetatorii încearcă să afle când a avut loc presupusa întâlnire amoroasă între directoare şi elev, deoarece elevul, acum major, ar fi putut fi minor în momentul realizării înregistrării video.

Înainte de constituirea comisiei de anchetă, directoarea Liceului de Arte a demisionat.

”Menţionăm că domna profesor Tăicuţu Diana Rozalia şi-a înaintat demisia din funcţia de director în dimineaţa zilei de 14.05.2018. Indiferent de rezultatul final al cercetării întreprinsă de reprezentanţii instituţiei noastre, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea condamnă categoric şi se delimitează de astfel de acţiuni care dăunează interesului învăţământului şi prestigiului profesiei de dascăl”, se precizează în comunicatul ISJ Vrancea.

Profesoara suspectată că a avut o relaţie cu unul dintre elevii săi nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici