Şeful Metrorex spune care este soluţia pentru eliminarea aglomeraţiei de la metrou

Directorul general al Metrorex, Dumitru Şodolescu, a declarat, luni, că instituţia pe care o conduce intenţionează să extindă Magistrala Pipera cu încă două staţii, una dincolo de Pipera, iar cealaltă dincolo de Berceni.

3856 afișări
Imaginea articolului Şeful Metrorex spune care este soluţia pentru eliminarea aglomeraţiei de la metrou

Şeful Metrorex spune care este soluţia pentru eliminarea aglomeraţiei de la metrou

Directorul Metrorex, Dumitru Şodolescu, susţine că pentru eliminarea aglomeraţiei de pe Magistrala Pipera – Berceni este nevoie de încă două staţii, respectiv câte una la cele două capete.

„Am demarat formalităţile pentru studiul de fezabilitate, pentru extindere, atât spre Pipera, cât şi spre Berceni, ceea ce va conduce la micşorarea timpului între două garnituri de metrou. Timpul de aşteptare ar putea să scadă la 90 de secunde, iar acum este în jur de trei minute”, a declarat, luni, Dumitru Şodolescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici