Sinucidere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. O pacinetă s-a aruncat de la etajul 5

O femeie în vârstă de 58 de ani, internată în secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a murit, joi, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al unităţii sanitare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

262 afișări
Imaginea articolului Sinucidere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. O pacinetă s-a aruncat de la etajul 5

Sinucidere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. O pacinetă s-a aruncat de la etajul 5

Poliţia Prahova a fost sesizată de către reprezentanţii Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti despre faptul că o pacientă s-ar fi aruncat, joi, de la etajul cinci al unităţii medicale.

Femeia, în vârstă de 58 de ani, era internată în secţia Cardiologie, care se află la etajul cinci al unităţii sanitare.

„În ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, femeia a decedat”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului.

Taguri:
femeie,
spital,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici