Şoferul ambulanţei care s-a ciocnit cu o cisternă cu motorină, în Iaşi, avea permisul suspendat

  • Şoferul ambulanţei care s-a ciocnit marţi, pe o şosea din judeţul Iaşi, cu o cisternă încărcată cu motorină, avea permisul suspendat.
486 afișări
Imaginea articolului Şoferul ambulanţei care s-a ciocnit cu o cisternă cu motorină, în Iaşi, avea permisul suspendat

Şoferul ambulanţei care s-a ciocnit cu o cisternă cu motorină, în Iaşi, avea permisul suspendat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că pe DN28A Târgu Neamţ-Târgu Frumos, în zona municipiului Paşcani, judeţul Iaşi, o ambulanţă privată, fără pacient, a intrat în coliziune cu o autocisternă încărcată cu motorină.

Primele informaţii arătau că nu au fost persoane rănite, însă au existat scurgeri de combustibil pe carosabil.

Ulterior, poliţiştii ieşeni au informat că şoferul ambulanţei avea permisul de conducere suspendat. A fost întocmit un dosar penal în acest caz.

„Din verificări a rezultat că şoferul ambulanţei nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului oprire şi nu ar fi acordat prioritate de trecere celuilalt autovehicul. Ambii conducători auto au fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Traficul rutier s-a desfăşurat alternativ, pe un fir.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici