Soţul unei cunoscute prezentatoare tv din Arad, bătut crunt de un angajat în 5 martie, a murit

Soţul unei cunoscute prezentatoare tv din Arad, care a fost bătut crunt de către un angajat, în seara de 5 martie, a murit la spital, după ce în ultimele zile a fost în moarte cerebrală, agresorul urmând să fie acuzat de omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

795 afișări
Imaginea articolului Soţul unei cunoscute prezentatoare tv din Arad, bătut crunt de un angajat în 5 martie, a murit

Soţul unei cunoscute prezentatoare tv din Arad, bătut crunt de un angajat în 5 martie, a murit (Imagine: facebook)

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, Marius Craina, a declarat corespondentului MEDIAFAX că victima agresiunii, Valentin Costea, a murit, miercuri după-amiază, în urma unui stop cardiac.

”Pacientul era în moarte cerebrală de la începutul săptămânii trecute, fapt confirmat neurologic, stare care era ireversibilă", a declarat sursa citată.

Conform unor surse medicale, familia nu a dorit ca Valentin Costea să devină donator de organe, cât timp s-a aflat în moarte cerebrală, sperând până în utimul moment că îl va putea transporta la o clinică din străinătate. Astfel, pacientul a fost menţinut în viaţă de aparate şi medicamente până când i-a cedat inima.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care au obţinut arestarea preventivă a suspectului pentru infracţiunea de tentativă de omor, vor schimba încadrarea juridică a faptei în omor.

Agresorul era angajat la atelierul de tuning auto al victimei. El se numeşte Daniel Dorel Hodiş, are 24 de ani şi a fost reţinut la câteva ore după ce l-a atacat pe Costea. Suspectul şi-a recunoscut vina în timpul audierilor, declarând ulterior presei că a recurs la faptă ”din sărăcie”.

Hodiş a declarat, în 6 martie, că patronul său i-a dat bani împrumut, pe lângă salariu, cu mai multe ocazii, şi că avea nevoie din nou de bani din cauza unor datorii, dar că i-a fost ruşine să-i mai ceară, motiv pentru care a încercat să-l tâlhărească.

Suspectul a recunoscut că a furat telefonul mobil al patronului, însă anchetatorii au constatat şi dispariţia portofelului.

Întrebat de jurnalişti dacă se droghează, Hodiş a răspuns că o face ”ocazional”.

Valentin Costea, soţul prezentatoarei tv Diana Costea (Mariş), a fost găsit bătut la serviciu în seara de 5 martie. Un bărbat a solicitat ajutor la 112 după ce l-a găsit pe Costea inconştient, căzut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l deţine, având leziuni grave la cap. Cel care l-a găsit este un prieten care l-a vizitat la atelier. Constatând că uşa era încuiată, el s-a uitat pe fereastră, pentru că în interior becul era aprins, astfel că a văzut victima căzută pe podea.

Poliţiştii şi procurorii sosiţi la faţa locului au stabilit că victima fusese lovită în cap un un corp dur, probabil o bâtă de baseball.

Diana Costea (Mariş) este prezentatorul principalului jurnal de ştiri de la Televiziunea Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici