Spitalul Gr. Alexandrescu: Băieţelul din Vaslui este în stare terminală, medicii sunt rezervaţi

Băieţelul de 3 ani, din Vaslui, rănit luni seară într-un incendiu, este în stare terminală şi are arsuri pe 95% din suprafaţa corpului, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Gr. Alexandrescu, Raluca Alexandru.

3838 afișări
Imaginea articolului Spitalul Gr. Alexandrescu: Băieţelul din Vaslui este în stare terminală, medicii sunt rezervaţi

Spitalul Gr. Alexandrescu: Băieţelul din Vaslui este în stare terminală, medicii sunt rezervaţi

"A ajuns în stare terminală, cu 95% din suprafaţa corpului arsă prin flacără, cu insuficienţă multiplă de organe, în afară de inima care încă îi bate, nu mai are nicio funcţie, nici nu a urinat de când a ajuns la noi. Avea o temperatură a corpului de 30 grade, cu toate că s-au luat toate măsurile necesare, temperatura nu a crescut decât cu un grad, deci, este în hipotermie. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire", a explicat Raluca Alexandru.

Doi copii din Vaslui au suferit arsuri grave, luni seara, într-un incendiu care a izbucnit în locuinţă, unde au fost lăsaţi nesupravegheaţi de părinţii plecaţi la stână.

„Un băieţel de 3 ani a suferit arsuri pe o suprafaţă de 90% din corp, în vreme ce o fetiţă de un an şi opt luni a suferit arsuri pe 13% din corp. Din primele informaţii se pare că au fost lăsaţi nesupravegheaţi, părinţii fiind plecaţi la o stână pe care o au. Cauza a fost jarul căzut din sobă”, a declarat, luni, Cristi Lapa, din cadrul Prefecturii Vaslui.

Se pare că cei doi copii au fost scoşi din casa în flăcări de vecini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici