Stănişoară: MApN nu are nicio implicare în contractele de delaborare ale UM Băbeni

Ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, i-a transmis, miercuri, preşedintelui PNL, Crin Antonescu, răspunzând unei solicitări a acestuia, că MApN nu are nicio implicare în contractele de delaborare derulate de UM Băbeni în baza unor contracte cu alţi operatori economici.

64 afișări
Imaginea articolului Stănişoară: MApN nu are nicio implicare în contractele de delaborare ale UM Băbeni

Ministrul Apărării Mihai Stănişoară (Imagine: Mediafax Foto)

"Referitor la solicitarea dumneavoastră de a clarifica public dacă Ministerul Apărării Naţionale avea cunoştinţă de operaţiunile de delaborare de muniţie derulate de S.C. Uzina Mecanică Băbeni S.A., în cadrul unor contracte încheiate cu alţi operatori economici, vă fac cunoscut faptul că M.Ap.N. nu are nicio implicare în aceste contracte", se arată în declaraţia ministrului Stănişoară, difuzată de MApN şi remisă MEDIAFAX.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a adresat, marţi, cereri oficiale miniştilor Apărării, Justiţiei, de Interne şi de Externe, în care solicită celor patru membri ai Guvernului "clarificări imediate" privind acuzaţiile de trafic de armament.

"Având în vedere informaţiile apărute în ultimele zile în presă, informaţii de natură să aducă o gravă atingere imaginii României în calitate de membră a NATO şi Uniunii Europene, vă solicit să clarificaţi public dacă aveţi cunoştinţă de operaţiunile de distrugere de armament derulate de UM Băbeni din judeţul Vâlcea şi condiţiile în care s-au făcut acestea", notează liderul liberal, în scrisoarea adresată ministrului Apărării Naţionale, Mihai Stănişoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici