Strigătele de ajutor ale echipajului elicopterului SMURD, înregistrate de martori care au sunat la 112 - AUDIO, VIDEO

Într-o înregistrare video realizată de primii martori ajunşi pe malul lacului, după prăbuşirea elicopterului SMURD, se aude vocea unui bărbat care strigă după ajutor.

4121 afișări
Imaginea articolului Strigătele de ajutor ale echipajului elicopterului SMURD, înregistrate de martori care au sunat la 112 - AUDIO, VIDEO

Strigătele de ajutor ale echipajului elicopterului SMURD, înregistrate de martori care au sunat la 112 (Imagine: Digi24)

În înregistrarea difuzată de Digi24 se aude vocea unui bărbat, nu se ştie dacă a pilotului sau a copilotului. Acesta striga după ajutor, în timp ce oamenii de pe malul lacului îl încurajau să reziste.

Mai mulţi martori ai accidentului aviatic au spus că imediat după prăbuşirea aparatului de zbor s-au auzit strigăte de ajutor şi a durat câteva zeci de minute până la sosirea primei ambarcaţiuni de salvare. Martorii au spus, de asemenea, că primele echipaje ajunse la locul tragediei au venit nepregătite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici