Suceava: Bărbat intoxicat cu monoxid de carbon, găsit de pompieri lângă patul în flăcări din dormitor

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din oraşul sucevean Gura Humorului, a fost salvat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către pompierii suceveni, acesta fiind găsit intoxicat cu monoxid de carbon lângă patul din dormitor, care era în flăcări.

88 afișări
Imaginea articolului Suceava: Bărbat intoxicat cu monoxid de carbon, găsit de pompieri lângă patul în flăcări din dormitor

Suceava: Bărbat intoxicat cu monoxid de carbon, găsit de pompieri lângă patul în flăcări din dormitor (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspctoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, o persoană a sesizat prin 112 că iese fum din apartamentul unui bloc din Gura Humorului, iar pompierii militari humoreni au intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD şi au găsit în dormitorul apartamentului un pat care ardea, cu pericol de propagare la întreaga locuinţă.

La marginea patului, pe podea, a fost găsit proprietarul, un bărbat în vârstă de 70 de ani, conştient, dar intoxicat cu monoxid de carbon.

Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor medical, după care l-a transportat la spitalul orăşenesc, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

În incendiu, care a fost stins rapid de către pompieri, au ars patul şi materiale textile, fiind degradate şi alte bunuri din încăpere.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o lampă improvizată, prin efectul termic al curentului electric, prin intervenţia promptă pompierii reuşind să salveze viaţa proprietarului, dar şi restul apartamentului cu bunurile din interior, precizează ISU Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici